0

Your Cart is Empty


Menkkapikkarit.fi -verkkokauppa etsii myynnin lähettilästä!

Menkkapikkarit.fi on verkkokauppa, mutta myös uusi, upea osa naisten maailmaa. Se helpottaa arkea ja tekee kuukautisista miellyttävämmät. Jos kuukautisista puhuminen on sinulle luonnollista ja haluat olla mukana luomassa menestystarinaa, etsimme juuri sinua.

Pääset työskentelemään monipuolisesti verkkokaupan päivittäisten asioiden ja ylläpidon, ostojen sekä edustamiemme merkkien B2B-myyntitehtävien parissa. Odotamme sinulta intohimoa Menkkapikkareita kohtaan sekä kokemusta verkkokaupasta, markkinoinnista ja myynnistä. Kaupallisen alan koulutus on suotavaa, mutta vielä tärkeämpiä ovat peloton asenne ja kokemus vastaavista työtehtävistä.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia: verkkokaupan tuotetietojen ja tuotekuvien hallintaa ja päivittämistä, visuaalisen ilmeen ja myynnin edistämistä, kampanjoiden toteuttamista ja markkinointia, vaikuttajayhteistöitä ja tapahtumien järjestämistä, verkkokaupan ostoja, asiakaspalvelua, B2B-myyntiä sekä Menkkapikkarit-tietouden ja -tunnettavuuden lisäämistä.

Kokonaisymmärrys verkkokaupan toiminnasta sekä kaupallinen näkemys ja ymmärrys ovat tärkeitä. Odotamme hyvää englannin ja suomen kielen taitoa, tarkkuutta ja silmää yksityiskohdille, erinomaisia organisointi- ja ajanhallintataitoja, itseohjautuvuutta sekä myyntihenkisyyttä.

Meillä totutun kyseenalaistaminen tarkoittaa ratkaisukeskeistä asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Luotamme, että olet työsi paras asiantuntija ja toivomme, että sinulla on aktiivinen ote työhön ja ratkaisukeskeinen asenne. Olet ennakkoluuloton ja utelias. Haluat tuoda Menkkapikkarit kaikkien tietoisuuteen. Kannat vastuusi siitä, mitä olet luvannut. Meillä työn tulos on helposti nähtävissä ja pääset vaikuttamaan asioihin työpanoksellasi.

Rogue Agency Oy on suomalainen yritys, joka toimii maahantuonti- ja agentuurialalla. Edustamme tunnettuja merkkejä, joihin kuuluvat Happy Socks, MuseARTa, Moses, Fubuki, Printworks, Urbanista, AudioPro ja Xqisit sekä verkkokaupat menkkapikkarit.fi ja bonmarks.fi. Tavoitteemme on kattaa asiakkaidemme monipuoliset tarpeet värikkäillä tuotteillamme, jotka tuovat iloa, mukavuutta ja helppoutta kuluttajien arkeen.

Uskomme yhteistyön voimaan. Jokaisella työntekijällä on tärkeä rooli Rogue Agency Oy:ssä.
Jos innostuit ja uskot olevasi osa Rogue Agency Oy:n myyntiorganisaatiota, kerro lisää itsestäsi.

WWW-osoite http://rogueagency.fi
Yhteystiedot kim@rogueagency.fi
Työpaikan osoite Melkonkatu 24, 00210 HELSINKI
Työ alkaa Heti
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Jätä hakemus kim@rogueagency.fi

Hae meille töihin